Portfolio

Tapijtcentrum Nederland

Restyling website Tapijtcentrum Nederland

Vraag
Ontwikkel een website / webshop waar het volledige assortiment vloeren, raamdecoratie en woonaccessoires van Tapijtcentrum Nederland te vinden is.

Resultaat
Na een voorbereidend traject, ontwerp- en ontwikkelproces van ruim een jaar, mag het resultaat er zijn. Een website / webshop met het complete assortiment van ruim 8.000 producten, verdeeld over een twintigtal productgroepen, gekoppeld aan een slimme database achter de website. Elk product heeft een eigen sfeervolle pagina, compleet met foto's, video, specificaties, accessoires, voorraad en bestelmogelijkheid. Ook vind je op de website de openingstijden en acties van alle 21 winkels. Verder kun je direct een afspraak maken voor gratis advies, krijg je inspiratie op het gebied van woonstijlen en hebben we onderhoudstips geïntegreerd. Bekijk de website via www.tapijtcentrum.nl

 

Tapijtcentrum Nederland

Ontwerp sfeervol inspiratiekatern

Vraag
Ontwerp een inspiratiekatern (serie) met daarin sfeervolle fotografie gecombineerd met knallende acties.

Resultaat
We bedachten de naam 'Voel je THUIS' en een creatief visueel concept, passend binnen de huisstijl van Tapijtcentrum Nederland. In het 4-pagina tellend katern, worden de producten sfeervol neergezet in combinatie met knallende acties.
Voorafgaand aan elke uitgave begeleiden we de photoshoot, zodat de producten op de juiste manier in beeld worden gebracht. Ook de teksten worden bekeken en vertaald naar pakkende koppen en verleidelijke verhalen.
Nu maken we om de twee maanden een nieuwe uitgave, wat wordt verspreid naar ruim 600.000 huishoudens in Nederland.