Portfolio

Venrooy Visspecialiteiten

Ontwerp ambachtelijke en sfeervolle huisstijl

Vraag
Van marktkraam tot festivalcatering. Als het om heerlijke verse vis gaat, kun je niet om Venrooy’s Vis heen. Aan twee ons de taak deze kwaliteit te vertalen naar een passende identiteit én naam.

Resultaat
Vanwege de diversiteit aan producten, kwaliteit van vis en ambachtelijke beleving van het vak, hebben we de naam Venrooy’s Vis getransformeerd naar "Venrooy Visspecialiteiten". De slogan “Verse Verwennerij” verwijst ook naar de kwaliteiten van het merk. Met een ambachtelijke huisstijl en sfeervolle fotografie is Venrooy Visspecialiteiten nu smaakvoller dan ooit tevoren.

Venrooy Visspecialiteiten

Sfeervolle productfotografie

Vraag
Fotografeer het assortiment vis op een smaakvolle manier, in combinatie met een eigentijdse, ambachtelijke vormgeving.

Resultaat
In een mobiele fotostudio op locatie hebben we de producten vrijstaand gefotografeerd. Vervolgens zijn de beelden gepresenteerd op heldere, sfeervolle productborden.

Venrooy Visspecialiteiten

Ontwerp en realisatie diverse festivalstands

Vraag
Venrooy Visspecialiteiten is te vinden op meerdere festivals door het jaar heen. Van landelijke festival zoals Pinkpop en Paaspop tot lokale evenementen zoals 7th Sunday en diverse weekmarkten. Aan twee ons de taak om de aankleding te verzorgen voor de verschillende verkoopwagens en festivalstands. 

Resultaat
‘Beleving’ is het sleutelwoord in de aankleding van de stands. Bijvoorbeeld door verse producten op een smaakvolle manier te presenteren. Door middel van creatieve krijtbord tekeningen krijgen de stands een ambachtelijk karakter. Ook attributen zoals visnetten en steigerhout maakt de beleving compleet. 

Venrooy Visspecialiteiten

Ontwerp en realisatie website

Vraag
Ontwikkel een website die past bij de ambachtelijke identiteit van Venrooy Visspecialiteiten. 

Oplossing
Met deze nieuwe website maken bezoekers op sfeervolle en smaakvolle wijze kennis met het assortiment van Venrooy Visspecialiteiten. Tevens zijn hier alle locaties te vinden van de weekmarkten en zijn de heerlijke visschotels te online bestellen. 

Venrooy Visspecialiteiten

Creatieve direct mailing en brochure

Vraag
Ontwikkel een creative direct mailing en een brochure om de organisaties van diverse festivals te overtuigen van de kwaliteiten van Venrooy Visspecialiteiten.

Resultaat
Om de organisaties te overtuigen, heeft twee ons verschillende presentaties ontwikkeld. Creatieve ideeën, pakkende teksten en sfeervolle fotografie hebben er aan bijgedragen dat zij niet om meer Venrooy heen kunnen. Venrooy Visspecialiteiten is nu te vinden op oa. Pinkpop, Rock Werchter, Paaspop en 7th Sunday.

Venrooy Visspecialiteiten

Concept “aangespoelde” zeecontainer

Vraag
Om ook de alternatieve catering te verzorgen, was Venrooy op zoek naar een opvallend en creatief concept. Een verkoopstand die makkelijk op te bouwen is, maar toch (festival)beleving uitstraalt.

Resultaat
We ontwierpen een “aangespoelde” zeecontainer. Aan de buitenkant roestig en bekleed met onbewerkt, gejut hout. De binnenkant huiselijk bekleed met steigerhout, fotolijstjes en visnetten. De container valt extra op door de ruwe, aluminium doosletters (FISH) en sfeervolle aankleding zoals ankers, regentonnen en afmeerpalen. 
Het concept blijkt zo populair dat de container al op Pinkpop, Rock Werchter en Wish Outdoor heeft gestaan. De smaakmaker op elk festival, dus.