Werkwijze

Elk project is anders. Toch hebben we een werkwijze ontwikkeld die we bij elke samenwerking hanteren. Om jouw communicatievraagstuk te beantwoorden hebben we het SAMEN-stappenplan ontwikkeld. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Strategisch advies
is de basis van elke
communicatieoplossing

Waar sta en ga je voor? Wat maakt jouw merk uniek? Wat is je doel? Alleen als je doelstellingen en USP’s helder zijn, kunnen we effectieve communicatie ontwikkelen. Daarom helpen we je graag tijdens deze fase. Als een soort sparringpartner en klankbord. We gaan samen om tafel om de juiste, strategische keuzes te maken tijdens de ontwikkeling van jouw communicatieoplossing.

Aandacht trekken
door middel van
ijzersterke concepten

Wat wordt jouw boodschap en welk pakkend beeld hoort hier bij? En hoe breng je het onder de aandacht van je klanten? Jouw boodschap heeft inhoud nodig! Wij vertalen de vastgestelde strategie naar een heldere en creatieve uitwerking. Het bedenken van een slogan of campagne bijvoorbeeld. Je krijgt van ons een ijzersterk concept dat geschikt is voor online- en/of offline-communicatie.

Méér maken van een
merk met creatieve,
crossmediale ontwerpen

Het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen is een vak apart. Een complexe bedrijfsvisie vertalen naar hooguit een paar lijnen met een passende typografie. Daar hebben we gelukkig veel ervaring mee. Maar we doen méér… Het crossmediaal inzetten van je boodschap versterkt je merk en positionering in de markt. Daarom gaan we het uitrollen over alle geschikte middelen. Van advertenties en flyers tot brochures en websites, uitgewerkt tot één corporate identity.

Enthousiaste
partners ontwikkelen
het eindproduct

Onze partners zijn een belangrijke spil in het méér maken van jouw merk. Zij zijn net zo gemotiveerd en enthousiast als dat wij zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld partners in drukwerk, copywriting, webontwikkeling en in de media. Complexe technische vragen zullen je bespaard blijven. Samen met onze partners zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos overvloeit in de ontwikkeling van het eindproduct, want daar gaat het uiteindelijk om!

Nauwkeurig
evalueren is evolueren

Een vaak vergeten, maar zeer belangrijke stap in het communicatieproces is de evaluatie. Is de communicatie doeltreffend geweest en heeft de boodschap het resultaat behaald? Vooral met online communicatie is bijna alles meetbaar en dat willen we graag met jou bespreken. We ontvangen ook altijd graag feedback. Het streven is namelijk om jouw communicatie verder te ontwikkelen en een nog beter resultaat te halen.


SAMEN maken we méér van je merk!

Maak kennis met Ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?
Stuur een e-mail of bel ons via 0413 - 36 88 33